Villa Tunturi

 
 

Villa Tunturi on kaunis ja edustava kelohonkahuvila Lapissa. Huvilan sisustuksessa on erityisesti otettu huomioon esteettisyys sekä toimivuus. Sisustuskonseptina on käytetty kuvataidetta, designia ja käsityötä. Villa Tunturi on varustettu siten, että asiakkaiden lomailu olisi mahdollisimman helppoa ja rentouttavaa.

Kauniista, korkeasta ja tilavasta olohuoneesta sekä kaikista makuuhuoneista näkee Keselmäjärven, Sallatunturin kiviset rakat ja Ruuhitunturin kaarevat metsärinteet kynttiläkuusineen. Suurten etelään avautuvien ikkunoiden ansiosta luonto on läsnä myös sisällä ollessa. Tässä huvilassa viihtyy oli sää ulkona millainen tahansa!

Huvilan sisustuksessa on käytetty pohjoismaista ja italialaista designia, jota on elävöitetty etelä-afrikkalaisella taidekäsityöllä. Kaikille huoneille on annettu oma persoonallinen identiteettinsä, joista jokainen voi löytää oman suosikkinsa. Sisustuselementit antavat iloa ja nostattavat mieltä. Suunnittelussa on pyritty kodikkuuteen ja yllätyksellisyyteen.

Villa Tunturi on ainutlaatuisella paikalla Sallatunturin matkailukeskuksen alueella, upeiden retkeilyreittien ja ulkoilualueiden keskellä. Hiihtämään pääsee suoraan huvilan pihalta. Pyöräilyreitit ja pitkospuupolut alkavat aivan vierestä. Puhtaat kalavedet ovat kävelymatkan päässä. Tontti on iso ja omaa omaa rantaviivaa on yli 100 metriä. Ranta matalenee loivasti, laiturin vieressä on kova hiekkainen pohja. Soutuvenettä saa käyttää vapaasti.

Sallatunturin juurella, järven rannalla

Villa Tunturi yhdistää taiteen, designin ja luontoelämykset


VARAA TÄSTÄ